Kerst 2023
Wij zijn alle kerstdagen (kerstavond, eerste- en tweede kerstdag) geopend voor lunch en diner vanaf 12:00 uur.
Deze dagen serveren wij uitsluitend onderstaand kerstmenu.
Kerst keuzemenu 2023
4 gangen lunch € 57,50 per persoon / 5 gangen diner € 72,50 per persoon
De gerechten met een * vormen het 4 gangen lunchmenu.
Natuurlijk kunt u voor de lunch ook meer dan 4 gangen bestellen.
Kerst amuse
Gang 1:
* Terrine van gerookte zalm, zacht gegaarde witvis en spinazie
Of
* Wild terrine met cranberrycompote en gekaramelliseerde appel
Gang 2:
Geroosterde coquilles met venkelsalade en saffraan beurre blanc
Of
Filet American op Vlaamse wijze met gebakken kwartelei en truffelmayonaise
Gang 3:
* Kreeftensoep met een vleugje Pernod
Of
* Romige bospaddenstoelensoep met truffelschuim
(als uitbreiding te bestellen; Sgoppino, Spoom van citroensorbet en prosecco € 6,50)
Gang 4:
* Rouleau van scholfilet met reuzengamba uit de oven en Noilly Prat saus
Of
* Aan het karkas gebraden fazantenborst met champagne zuurkool, aardappelpuree en sinaasappelsaus
Of
* Tournedos van ossenhaas met verschillende groenten en rode wijnjus (supplement € 6,50)
(als uitbreiding te bestellen; Plateau fromage € 9,50)
Gang 5:
* Feestelijk kerst dessert
Wij ontvangen graag uw keuze bij de reservering of in ieder geval uiterlijk op 20 december.
U kunt dit telefonisch of via de mail aan ons kenbaar maken.
U kunt in iedere gang de keuze maken tussen het vis- of vleesgerecht.
Voor degene die geen vis en geen vlees eten of dieetwensen hebben maken wij graag aan tafel een passend voorstel.
Voor kinderen tot 12 jaar is er een kinder keuze menu te bestellen.
Alvast hele fijne feestdagen en wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.
A bientôt à Brasserie Oud Zuilen
Brasserie en wijnbar
Bedrijfsgegevens:
Brasserie Oud Zuilen B.V
Daalseweg 79
3611AA Oud Zuilen
0346-554533
info@brasserieoudzuilen.nl
KvK: 75002183
IBAN: NL06RABO0343667940
Openingstijden
De Brasserie is dagelijks geopend vanaf 10:30uur.
Keuken is doorlopend geopend vanaf 12:00 tot 21:00 uur.
