À LA CARTE
Gebakken eendenlever met pain perdu en gekaramelliseerde
appel partjes
21,50
Krokant gebakken zwezerik met truffelrisotto en jus met laurier
21,50
Half dozijn Fines de Claires op ijs met citroen en
rode wijnazijn met sjalot
24,50
Salade Riche; Mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenlever krullen en sesam kletskop
28,75
____________________________________________________
Gebakken tonijnsteak met ratatouille en pasta
29,50
Noordzee tong, in bruisende roomboter gebakken, met romige aardappelpuree en zeekraal
39,75
Gebakken ossenhaaspuntjes met Franse frites, sla en pepersaus
27,75
3 OF 4 GANGEN KEUZEMENU (47,50/ 55,00)
VOOR (15,00)
Vitello tonato; Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes
Steak tartare met brioche toast en truffelmayonaise
Filet American van zalm met brioche toast en wasabi mayonaise
Springroll gevuld met stukjes gamba,
oosterse groenten, ei en glasnoedels op zeewiersalade
TUSSEN (10,50)
Ravioli gevuld met knolselderij en truffel in
roomsaus met Parmezaan en knoflook
Kopje ossenstaart bouillon met fijne tuinkruiden
HOOFD (25,00)
Confit de canard met aardappelpuree, gepofte groenten
en jus met truffel
Gebraden diamanthaas met gekarameliseerde sjalot,
gebakken aardappeltjes en jus met dragon
Gebakken roodbaars filet filet met risotto en saus antiboise
Knoflook gamba’s uit de oven met pasta en pikante olie
NA (10,50)
Crème brûllée
(Dessertwijn Floc de gascogne 7,75 / Sauternes 8,50)
Mascarponecrème met kletskopkruim en karamelsiroop
(Dessertwijn Floc de gascogne 7,75 / Clos Regain ‘La Roche Mère 8,75)
Sgroppinocolada; Spoom van prosecco, citroensorbet,
Malibu en Pina Colada
Eton Mess; Aardbeien ,slagroom, mascarpone en merengue
(Dessertwijn Clos Regain ‘La Roche Mère 8,75)
3 soorten sorbet-ijs met ingelegd fruit
(Dessertwijn Elysium Black Muscat 8,50)
Plateau fromage;
diverse buitenlandse- en lokale kazen met portstroop en vijgen/notenbrood (supplement 5,00)
(Port Kopke fine Tawny / Dessertwijn Elysium Black Muscat / Sauternes 8,50)
LUNCH
(U KUNT VAN DE GEHELE MENUKAART KIEZEN)
Omelet met ricotta, Parmezaanse kaas, bieslook en brioche toast
17,50
Salade met gerookte zalm, gepocheerd ei, gefrituurde gamba en saffraanmayonaise
18,50
Salade Niçoise; Gebakken tonijn, gekookt ei, haricots verts
en ansjovisdressing
22,50
Salade met krokant gebakken gemarineerde boerenkippendij, in panko gefrituurde gamba en groene kruidenmayonaise
18,75
Salade met geitenkaas en honing uit de oven
17,50
Steak tartare préparé met frisse salade en Franse frites
26,50
Rijk gevulde romige kreeftensoep met een vleugje Pernod
25,50
BORREL
Draadjesvlees bitterballen (6 stuks)
8,-
Oesters per stuk
4,-
Bittergarnituur warm (9 items)
14,50
Bittergarnituur koud/ warm gemengd (12 items)
15,50
Luxe borrelplank; Selectie van onze voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 2 personen.
29,50 per persoon
KINDERMENU
Tomatensoepje
4,75
Friet met bitterballen of kipnuggets of kaasstengels
14,50
Stukje witvis met pasta en groenten slierten
16,50
Biefstuk met Franse frites en groenten
17,50
Ijs met knettersuiker 7,50