MENUKAART

Onze keukenbrigade staat iedere dag klaar om u te laten genieten van onze gerechten geïnspireerd door de klassieke Franse keuken
met hier en daar een eigen twist en uiteraard met de meest verse ingrediënten van het seizoen.
Onze menukaart wisselt iedere 5 à 6 weken om u zo van ieder seizoen het beste te laten proeven.

Wij zijn ons er van bewust dat er qua vegetarische opties niet veel keuze op onze menukaart te vinden is.
Dit is een bewuste keuze omdat ons creatieve keukenteam graag in overleg met u een passend menu samenstelt, zo bent u minder beperkt in de veelal beperkte keuze en kunt u zich bij iedere komst weer laten verrassen door ons keukenteam.

Heeft u bepaalde dieetwensen?
Dit kunt u aangeven bij uw reservering of aan tafel bij een van onze medewerkers dan houden wij daar graag rekening mee.

ALLERGENENKAART

À LA CARTE

Gebakken eendenlever met pain perdu en gekaramelliseerde
appel partjes
21,50

Krokant gebakken zwezerik met truffelrisotto en jus met laurier
21,50

 Half dozijn Fines de Claires op ijs met citroen en
rode wijnazijn met sjalot
24,50

Salade Riche; Mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenlever krullen en sesam kletskop
28,75

____________________________________________________

Gebakken tonijnsteak met ratatouille en pasta
29,50

Noordzee tong, in bruisende roomboter gebakken, met romige aardappelpuree en zeekraal
39,75

Gebakken ossenhaaspuntjes met Franse frites, sla en pepersaus
27,75

3 OF 4 GANGEN KEUZEMENU (47,50/ 55,00)
VOOR (15,00)

Vitello tonato; Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes

 Steak tartare met brioche toast en truffelmayonaise

Filet American van zalm met brioche toast en wasabi mayonaise

Springroll gevuld met stukjes gamba,
oosterse groenten, ei en glasnoedels op zeewiersalade

TUSSEN (10,50)

Ravioli gevuld met knolselderij en truffel in
roomsaus met Parmezaan en knoflook

Kopje ossenstaart bouillon met fijne tuinkruiden

 

HOOFD  (25,00)

Confit de canard met aardappelpuree, gepofte groenten

en jus met truffel

Gebraden diamanthaas met gekarameliseerde sjalot,
gebakken aardappeltjes en jus met dragon

Gebakken roodbaars filet filet met risotto en saus antiboise

Knoflook gamba’s uit de oven met pasta en pikante olie

NA (10,50)



Crème brûllée
(Dessertwijn Floc de gascogne 7,75 / Sauternes 8,50)

Mascarponecrème met kletskopkruim en karamelsiroop
(Dessertwijn Floc de gascogne 7,75 / Clos Regain ‘La Roche Mère 8,75)

Sgroppinocolada; Spoom van prosecco, citroensorbet,
Malibu en Pina Colada

Eton Mess; Aardbeien ,slagroom, mascarpone en merengue
(Dessertwijn Clos Regain ‘La Roche Mère 8,75)

3 soorten sorbet-ijs met ingelegd fruit
(Dessertwijn Elysium Black Muscat 8,50)

Plateau fromage;
diverse buitenlandse- en lokale kazen met portstroop en vijgen/notenbrood (supplement 5,00)
(Port Kopke fine Tawny / Dessertwijn Elysium Black Muscat  / Sauternes 8,50)

LUNCH
(U KUNT VAN DE GEHELE MENUKAART KIEZEN)


Omelet met ricotta, Parmezaanse kaas, bieslook en brioche toast
17,50

Salade met gerookte zalm, gepocheerd ei, gefrituurde gamba en saffraanmayonaise
18,50

Salade Niçoise; Gebakken tonijn, gekookt ei, haricots verts
en ansjovisdressing
22,50

Salade met krokant gebakken gemarineerde boerenkippendij, in panko gefrituurde gamba en groene kruidenmayonaise
18,75

Salade met geitenkaas en honing uit de oven
17,50

Steak tartare préparé met frisse salade en Franse frites
26,50

Rijk gevulde romige kreeftensoep met een vleugje Pernod
25,50

 

BORREL

Draadjesvlees bitterballen (6 stuks)
8,-

Oesters per stuk
4,-

Bittergarnituur warm (9 items)
14,50

Bittergarnituur  koud/ warm gemengd (12 items)
15,50

Luxe borrelplank; Selectie van onze voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 2 personen.
29,50 per persoon

KINDERMENU

Tomatensoepje
4,75

Friet met bitterballen of kipnuggets of kaasstengels
14,50

Stukje witvis met pasta en groenten slierten
16,50

Biefstuk met Franse frites en groenten
17,50

Ijs met knettersuiker 7,50