MENUKAART
Onze keukenbrigade staat iedere dag klaar om u te laten genieten van onze gerechten geïnspireerd door de klassieke Franse keuken
met hier en daar een eigen twist en uiteraard met de meest verse ingrediënten van het seizoen.
Onze menukaart wisselt iedere 5 à 6 weken om u zo van ieder seizoen het beste te laten proeven.
Wij zijn ons er van bewust dat er qua vegetarische opties niet veel keuze op onze menukaart te vinden is.
Dit is een bewuste keuze omdat ons creatieve keukenteam graag in overleg met u een passend menu samenstelt, zo bent u minder beperkt in de veelal beperkte keuze en kunt u zich bij iedere komst weer laten verrassen door ons keukenteam.
Heeft u bepaalde dieetwensen?
Dit kunt u aangeven bij uw reservering of aan tafel bij een van onze medewerkers dan houden wij daar graag rekening mee.
A LA CARTE
Gebakken eendenlever met pain perdu en gekaramelliseerde
appel partjes
21,50
Half dozijn Fines de Claires op ijs met citroen en rode wijnazijn met sjalot 24,50
Salade Riche; Mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenlever krullen en sesam kletskop
28,75
Luxe borrelplank; Selectie van onze voor- en hoofdgerechten. Vanaf 2 personen. 29,50 per persoon
____________________________________________________
Gebraden kalfsentrecote met gebakken aardappeltjes, verschillende groenten en
jus met grove mosterd
27,50
Noordzee tong, in bruisende roomboter gebakken, met romige aardappelpuree en zeekraal
Dagprijs
Gebakken ossenhaaspuntjes met Franse frites, sla en pepersaus
27,75
3 OF 4 GANGEN KEUZEMENU (47,50/ 55,00)
VOOR (15,00)
Salade met dungesneden rosbief, chips van oude kaas en pepermayonaise
Steak tartare met brioche toast en truffelmayonaise
Carpaccio van gerookte botervis met furikake, zeewiersalade en wasabimayonaise
Mosselen in pikante knoflookolie met een broodje om te dippen
TUSSEN (10,50)
Ravioli gevuld met knolselderij en truffel in
roomsaus met Parmezaan en knoflook
Romige kreeftensoep met een vleugje saffraan
HOOFD (25,00)
Rouleau van parelhoen en truffel met aardappelpuree, gepofte groenten en jus met dragon
Gebraden diamanthaas met gekarameliseerde sjalot,
gebakken aardappeltjes en jus met tijm
Gebakken rode mul filet met parel couscous en saus antiboise
Knoflook gamba’s uit de oven met pasta, bosui en Parmezaanse kaas
NA (10,50)
Crème brûllée
Mascarponecrème met kletskopkruim en karamelsiroop
Sgroppino; Spoom van prosecco en citroensorbet
Citroen flantaart met merengue en sorbetijs
Butterscotch- hazelnoten reep met vanille-ijs
Plateau fromage;
diverse buitenlandse- en lokale kazen met portstroop en vijgen/notenbrood (supplement 5,00)
______________________________
BIJ
Mandje brood met roomboter 6,-
Frites van zoete aardappel met crème fraîche mayonaise en truffel met Parmezaan rasp 7,50
Franse frites met mayonaise 6,25
Groene salade 6,-
LUNCH
(U KUNT VAN DE GEHELE MENUKAART KIEZEN)
Gerookte zalm met croissant, gepocheerd ei, haringkaviaar en
rucola salade
18,50
Omelet met ricotta, Parmezaanse kaas, bieslook en brioche toast
17,75
Frisse salade met geroosterde coquilles en kerrie mayonaise
21,75
Salade met krokant gebakken gemarineerde boerenkippendij, in panko gefrituurde gamba en groene kruidenmayonaise
18,75
4 Garnalenkroketjes met brioche toast, kruidenmosterd en
gefrituurde kappertjes
18,75
Steak tartare préparé met frisse salade en Franse frites
26,50
Rijk gevulde romige kreeftensoep met een vleugje saffraan
25,50
BORREL
Draadjesvlees bitterballen (6 stuks)
8,-
Oesters per stuk
4,-
Bittergarnituur warm (9 items)
14,50
Bittergarnituur koud/ warm gemengd (12 items)
15,50
Luxe borrelplank; Selectie van onze voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 2 personen.
29,50 per persoon
KINDERMENU
Tomatensoepje
4,75
Friet met bitterballen of kipnuggets of kaasstengels
14,50
Stukje witvis met pasta en groenten slierten
16,50
Biefstuk met Franse frites en groenten
17,50
Ijs met knettersuiker 7,50