MENUKAART

Onze keukenbrigade staat iedere dag klaar om u te laten genieten van onze gerechten geïnspireerd door de klassieke Franse keuken
met hier en daar een eigen twist en uiteraard met de meest verse ingrediënten van het seizoen.
Onze menukaart wisselt iedere 5 à 6 weken om u zo van ieder seizoen het beste te laten proeven.

Wij zijn ons er van bewust dat er qua vegetarische opties niet veel keuze op onze menukaart te vinden is.
Dit is een bewuste keuze omdat ons creatieve keukenteam graag in overleg met u een passend menu samenstelt, zo bent u minder beperkt in de veelal beperkte keuze en kunt u zich bij iedere komst weer laten verrassen door ons keukenteam.

Heeft u bepaalde dieetwensen?
Dit kunt u aangeven bij uw reservering of aan tafel bij een van onze medewerkers dan houden wij daar graag rekening mee.

ALLERGENENKAART

À LA CARTE

Dungesneden Bresaola ham met eendenleverkrullen, kleine salade met gemarineerde zilveruitjes en balsamicostroop
18,75

Krokant gebakken zwezerik met truffelrisotto en jus met laurier
21,50

 Half dozijn Fines de Claires geserveerd op ijs met citroen,
mignonette en oosterse marinade
24,50

Geroosterde coquilles met groene kruidenrisotto en beurre noisette
21,75

____________________________________________________

Scholfilet in bruisende roomboter gebakken, met romige aardappelpuree en zeekraal
28,50

Gebakken ossenhaaspuntjes met Franse frites, sla en pepersaus
27,75

3 OF 4 GANGEN KEUZEMENU (47,50/ 55,00)
VOOR (15,00)

Vitello tonato; Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes

 Steak tartare met, 68c eidooier, brioche toast en truffelmayonaise

Mosselen in bruisende knoflookolie met een broodje om te dippen

Burrata met tartaar van tomaat en basilicumvinaigrette  (v)

TUSSEN (10,50)

Tom kha kai; Krachtige kippenbouillon met kokos, koriander, taugé, omeletreepjes en stukjes kip

Frisse komkommersoep met mint en limoensorbet (v)

HOOFD  (25,00)

Confit de canard met aardappelpuree, verschillende groenten
en jus met rozemarijn

Gebraden diamanthaas met gesmoorde wortel,
gebakken aardappeltjes en jus met dragon

Gebakken roodbaarsfilet met romige risotto en beurre noisette

Gamba’s in knoflook olie uit de oven met pasta, rode peper en zeekraal

NA (10,50)



Crème brûllée
(Dessertwijn Floc de gascogne 7,75 / Sauternes 8,50)

Mascarponecrème met kletskopkruim en karamelsiroop
(Dessertwijn Floc de gascogne 7,75 / Clos Regain ‘La Roche Mère 8,75)

Sgroppinocolada; Spoom van prosecco, citroensorbet,
Malibu en Pina Colada

Eton Mess; Aardbeien ,slagroom, mascarpone en merengue
(Dessertwijn Clos Regain ‘La Roche Mère 8,75)

3 soorten sorbet-ijs met ingelegd fruit
(Dessertwijn Elysium Black Muscat 8,50)

Plateau fromage;
diverse buitenlandse- en lokale kazen met portstroop en vijgen/notenbrood (supplement 5,00)
(Port Kopke fine Tawny / Dessertwijn Elysium Black Muscat  / Sauternes 8,50)

LUNCH
(U KUNT VAN DE GEHELE MENUKAART KIEZEN)

Omelet met ricotta, Parmezaanse kaas, bieslook en brioche toast (v)
17,50

Salade met geitenkaas en truffelhoning uit de oven (v)
17,50

Salade met gerookte zalm, gepocheerd ei, gefrituurde gamba
en saffraan mayonaise
18,50

Salade met krokant gebakken gemarineerde boerenkippendij, in panko gefrituurde gamba en groene kruidenmayonaise
18,75

Steak tartare préparé met frisse salade en Franse frites
26,50

Salade Riche; Mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenlever krullen en sesam kletskop
28,75

2 gangen lunchmenu (verrassing)
Keuze vis, vlees of vegetarisch
37,75

BORREL

Draadjesvlees bitterballen (6 stuks)
8,-

Oesters per stuk
4,-

Bittergarnituur warm (9 items)
14,50

Bittergarnituur  koud/ warm gemengd (12 items)
15,50

Luxe borrelplank; Selectie van onze voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 2 personen.
29,50 per persoon

KINDERMENU

Tomatensoepje
4,75

Friet met bitterballen of kipnuggets of kaasstengels
14,50

Stukje witvis met pasta en groenten slierten
16,50

Biefstuk met Franse frites en groenten
17,50

Ijs met knettersuiker 7,50